Ucosan afstandsbediening whirlpoolsystemen

 

 

 

Het merk Ucosan staat voor een fraaie, moderne invulling van de badkamer. Met de collecties van Ucosan is iedere badkamer creatief en geheel naar eigen wens in te delen. De gehele ontwikkeling en productie van het merk Ucosan is in handen van Villeroy en Boch, wat garant staat voor topkwaliteit.


Ucosan collecties

 

Ucosan heeft onder andere de volgende collecties: de luxe Goodshape lig- en douchebaden en de Goodshape Duo baden, Talent Duo-baden en Aloha lig- en douchebaden. De meeste Ucosan baden zijn ook met whirlpoolsystemen verkrijgbaar.

 

 

Ucosan Whirlpools

 

In de Ucosan Whirlpools is het extra genieten. De meeste Ucosan baden zijn ook als whirlpool leverbaar. Het is dus mogelijk om naar eigen wens het ideale bad uit te zoeken. Door de geluidsarme systemen zijn de Ucosan whirlpoolbaden zeer comfortabel en bieden optimale ontspanning. Verder zijn de Ucosan whirlpoolsystemen zeer eenvoudig bedienbaar en bieden ze een optimale hygiŽne.

 


Ucosan afstandsbedieningen whirlpoolsystemen

 

Ucosan Airpool,   Airpool Luxe,  Whisper Whirlpool Luxe,   Clean pool White,   Combipool Whisper Combipool,   Whirlpool plus Whisper Whirlpool plus,   Clairpool Clairpool basic,   Clairpool luxe Clairpool comfort,   Clean pool (black),   Twirlpool (all typs).

 

 

 

Villeroy & Boch Wellness bv

Savannahweg 25
3542 AW Utrecht

Telefoon: +31 (0)30 2473 400

 

Website www.ucosan.nl