Badkamerontwerp, Gratis Online 3D badkamer Ontwerpen.

 

 

Met de 3D badkamerplanner kunt u zelf online in 3D uw badkamer ontwerpen. Badkamer.nl stelt u hier graag de tools voor beschikbaar. Klik op de start button en ontdek de verschillende mogelijkheden. Vergeet niet uzelf te registeren, zodat u de badkamer ontwerpen op kunt slaan. Wanneer u tevreden bent over uw badkamer ontwerp, bieden wij u de mogelijkheid uw badkamer ontwerp naar ons door te sturen, welke samen met u uw badkamer ontwerpen verder uit kan werken, zodat uw droombadkamer gerealiseerd kan worden.

 

Start uw 3D badkamer ontwerp

 

 

 

 

 

Stap 1

Selecteer uw ruimte.

Geef de exacte ruimtematen aan van uw badkamer

 

 

 

 

 

Stap 2

Richt de ruimte in met sanitair producten en elementen

Creeër een eigen configuratie en sla deze op.

 

 

 

 

Stap 3

Ruimte afwerken kies de kleuren van de wand en de vloer

Kies uit verschillende Kleuren

Visualiseer de badkamer in 3D

 

 

 

 

 

Stap 4

Sla het badkamer ontwerp op en verstuur deze naar onze showroom. Deze zal contact met u opnemen voor een verdere afhandeling.

 

 

 Start uw 3D badkamer ontwerp

 
Badkamerontwerpers 

Onze badkamerontwerpers gebruiken verschillende technieken bij de uitwerking van hun badkamer ontwerpen na de inventarisatiegesprekken. In de begin fase wordt het ontwerp met de hand op schaal getekend om naar een realistische indeling te kijken, waarna met de moderne rendertechniek uw 3d badkamer ontwerpen als levensechte foto’s getoond kunnen worden.


Technische aspecten badkamer ontwerpen 

Ongeacht de stijl en design qua gekozen 3d badkamerontwerp, is het belangrijk om goed rekening te houden met alle technische aspecten en er zorg voor te dragen dat uw 3d badkamerontwerpen ook keurig uitgevoerd worden. Onze badkamerontwerpers hebben direct contact met onze installateurs voor eventuele technische vragen.


Materialen 

In de badkamer ontwerpen kunnen allerlei materialen opgenomen worden, zoals massief hout, RVS, glas, keramiek, acryl, stucwerk en andere pleisterwerk zoals bijvoorbeeld Marokkaans kalkstucwerk tadelakt of betonciré, maar ook natuursteen zoals marmer en graniet, gietvloeren, cementtegels etc. Sanitair kan ook in een andere kleur of met decor worden opgenomen in uw ontwerp. Alles op maat gemaakt of juist gangbare maten en modellen. U kunt onze badkamerontwerper precies aangeven wat de bedoeling is in uw 3d badkamerontwerp, zo mooi en luxe als mogelijk, of juist rekening houdend met ingekaderd budget.

Vind in bedrijvengids

Verfijn uw zoekopdracht

U zoekt nu op:

Badkamerontwerp

Regio

Postcode


Badkamerontwerp

Badkamer.nl Showroom en installatie, Soesterberg

Amersfoortsestraat 22
Soesterberg

Telefoon: 0346 724004

lees verder