Keizers Sanitair

 

Design
Design zegt veel over jezelf. Bij Keizers sanitair bieden we geselecteerde designproducten om een badkamer een unieke, exclusieve uitstraling te geven, passend bij uw smaak en stijl.

 

Minimalisme, maar ook uitgesproken design. Wellness, maar ook comfort in alle eenvoud. Exclusieve producten, maar ook zeer betaalbare producten. Grote merken uit Italië en Duitsland, maar ook exclusieve producten van eigen bodem. Roestvrijstaal, gezoet basalt en siliconenrubber, maar ook glas, keramiek en hout. Keizers is hét adres voor iedereen die zich wil informeren en vooral laten inspireren op het gebied van badkamerdesign.

Natuursteen
Zoals de naam al zegt, is natuursteen een natuurproduct. Een natuurstenen vloer geeft uw badkamer een bijzondere en luxe uitstraling. Uw vloer krijgt karakter, omdat elke tegel anders is. Dat maakt uw badkamer uniek.
Natuursteen is van hoge kwaliteit en volledige solide, eventuele beschadigingen vallen daardoor nauwelijks op. Het is een warm materiaal en erg goed toepasbaar voor vloerverwarming.


U kunt kiezen uit verschillende steensoorten. Denk aan het zachte marmer of het harde graniet. Ook hardsteen, leisteen, kwartsiet en zandsteen behoren tot de mogelijkheden.

 

Tegels
Tegels zijn er in oneindig veel soorten, maten en kleuren. Belangrijke voordelen van tegels in uw badkamer zijn de duurzaamheid, veelzijdigheid en betaalbaarheid. Steeds vaker wordt in tegelvorm de natuur nagebootst. Voor zowel vloer- als wandtegels heeft u de keuze uit geglazuurd of ongeglazuurd. U kunt ook kiezen voor een extra vuilafstotende beschermlaag.
Wij werken met uitsluitend kwalitatief hoogwaardig tegelsoorten, van de beste internationale merken en oorsprong. Wij geven u advies en denken met u mee over de gewenste uitstraling.
Met kleine mozaïektegels kunt u uw badkamer een eyecatcher geven of een speels effect creëren. De t egeltjes zijn in allerlei kleuren te verkrijgen en zijn in vrijwel elke gewenste vorm toepasbaar.


Onze leveranciers:
Emaux de Briare
Opiocolor
sicis
Appiani

 

Wellness
Badkamers worden steeds meer luxe ruimtes voor rust en ontspanning. Ze worden vaker gekoppeld aan de slaapkamer, voor het ultieme wellnessgevoel. U kunt u terugtrekken in uw eigen relaxruimte en uitgebreid badderen en genieten, wanneer u maar wilt.


Wilt u ook een oase creëren in uw eigen woning? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Keizers Sanitair Losser staat geplaatst in de volgende rubriek(en):

Vermelding is landelijk en regionaal


Extra gegevens

Openingstijden: maandag 13:00 - 17:30 dinsdag t/m vrijdag 09:00 - 12:00 en van 13:00 - 17:30 zaterdag 09:00 - 16:00 zondag Gesloten

Plan uw route